Mirth Community

Mirth Community (http://www.mirthcorp.com/community/forums/index.php)
-   Support (http://www.mirthcorp.com/community/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Moving from Derby to SQL Server (http://www.mirthcorp.com/community/forums/showthread.php?t=4352)

magikbanana 08-31-2010 12:15 AM

Moving from Derby to SQL Server
 
Hello,

First, it would be useful for Mirth Administrator to be able to connect on SQL Server (admin) to create a Mirth user and launch SQL script.

So if I have an existing Derby database and an empty SQL Server database, how can I move datas from Derby to SQL Server ?

Thanks ! :)

magikbanana 08-31-2010 12:19 AM

Maybe it will help someone :
Mirth Connect Part 3 – Using SQL Server As The Mirth Database
http://codingheadache.com/?p=138

alvarodoney 07-15-2013 12:36 AM

Sorry,

I've a question

With this action. Mirth works with SQL Server, but, The derby datas are moved to SQL Server?


Thanks

rodrosa 11-18-2013 07:10 AM

i guess that dont have how to move the derby data to another database, but you can backup you configs (SETTINGS > BACKUP CONFIG ) and restore this XML in the new database. i guess that this option is faster than an automatic option

narupley 11-18-2013 07:15 AM

Yes, when you switch what database Mirth Connect is pointing to, the data is not automatically moved over. You can backup your server configuration before switching, and then restore it after the switch. That will include everything but message/attachment data.


All times are GMT -8. The time now is 01:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation