web stats
HTTP Sender still not working - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-25-2016, 12:24 AM
My.Cymbidum My.Cymbidum is offline
What's HL7?
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
My.Cymbidum is on a distinguished road
Default HTTP Sender still not working

It seems like HTTP sender does not work any more in revision 8091.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2016, 02:40 AM
siddharth siddharth is offline
Mirth Guru
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 832
siddharth is on a distinguished road
Default

What is the version of Mirth? What is the exact error you are getting while using HTTP Sender?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2016, 08:33 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,119
narupley is on a distinguished road
Default

You're going to have to be more descriptive. Saying it "does not work" is lazy and unhelpful.
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
Reply

Tags
http, sender

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation