web stats
Remotely Restart Channels - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-13-2017, 06:11 AM
themochael themochael is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 54
themochael is on a distinguished road
Default Remotely Restart Channels

Is there a way to remotely restart mirth connect channels? I am on Mirth 3.4.2.8129. Maybe use something like Octopus deploy?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2017, 06:39 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,119
narupley is on a distinguished road
Default

The Client API can do that easily. Click on "View Client API" in the bottom-left of the Administrator. Or, just go to https://localhost:8443/api in your browser (after changing IP/port as necessary). Under "Channel Deployment Operations" the redeployAll endpoint will work. There are also endpoints to start/stop channels.

Another option is using the command line interface (mccommand).
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2017, 09:00 AM
themochael themochael is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 54
themochael is on a distinguished road
Default

Thank you! Is there a way to add SSL certificate to that keystore? I know how to do it for admin, but it didn't add to the API url.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2017, 10:01 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,119
narupley is on a distinguished road
Default

The keypair used for API traffic (which the Administrator also uses) is located in appdata/keystore.jks under the "mirthconnect" alias. You can swap that our for your own company cert.
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2017, 04:39 AM
themochael themochael is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 54
themochael is on a distinguished road
Default

Thank you! I was able to get it configured using powershell and mccommand
Reply With Quote
Reply

Tags
mirth connect, restart

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation