web stats
Mirth - HTTP MIME sender issue (working fine in Postman) - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-18-2017, 02:12 AM
vibinChander vibinChander is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2015
Location: Chennai
Posts: 74
vibinChander is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to vibinChander
Default Mirth - HTTP MIME sender issue (working fine in Postman)

I am trying to create http multipart form mime request in mirth but that's throwing 500 server error while the same request when I send in postman I am getting success response.In mirth I am adding multiple query parameters and I don't have any content other than that since mirth will throw error I am sending empty quotes('')

content-type : Multipart/form-data
__________________

Mirth Interface Engineer
AWS DevOps
Reply With Quote
  #2  
Old 09-18-2017, 05:17 AM
siddharth siddharth is offline
Mirth Guru
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 832
siddharth is on a distinguished road
Default

I think this is because of data mismatch between what is being sent by POSTMAN and Mirth.

Try to use logger to see what is being sent, as a complete request from Mirth. Multiparts have 2 different bodies in it, seperated by a boundary element. Compare Mirth Result with what POSTMAN is sending and analyse the results.
__________________
HL7v2.7 Certified Control Specialist!
Reply With Quote
Reply

Tags
destination connector, http sender, mime attachment, mirth 3.3.1

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation