web stats
Mirth version - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-29-2014, 05:57 AM
johnjohn johnjohn is offline
OBX.1 Kenobi
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 31
johnjohn is on a distinguished road
Default Mirth version

I have Mirth 3.0.1.7051 in production. But I have 3.0.3.7171 in my local computer. Do we have any release notes from 3.0.1.7051 to 3.0.3.7171?
Or can I just download 3.0.1.7051 somewhere? Otherwise, I cannot import my channel to production. Please advise. Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2014, 07:37 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,126
narupley is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by johnjohn View Post
I have Mirth 3.0.1.7051 in production. But I have 3.0.3.7171 in my local computer. Do we have any release notes from 3.0.1.7051 to 3.0.3.7171?
Or can I just download 3.0.1.7051 somewhere? Otherwise, I cannot import my channel to production. Please advise. Thank you.
You can download 3.0.1 from here: http://downloads.mirthcorp.com/archi....1.7051.b1075/

And the release notes for various versions are here: http://www.mirthcorp.com/community/w...ageId=24709204
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2015, 10:46 PM
bestkhushi bestkhushi is offline
What's HL7?
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
bestkhushi is on a distinguished road
Default

Is there any way to get mirth connect version other than running mirth connect command line and get that string?

Thank You!
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2015, 08:11 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,126
narupley is on a distinguished road
Default

The Client API exposes a getVersion() method. Or, the version is always contained in version.properties inside mirth-client-core.jar. You can go off of the database as well, as the version is stored in the SCHEMA_INFO table. However, note that if you upgrade MC but haven't yet started the server, the value in the database will still contain the older version.
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation