web stats
Web Service Connector error - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-17-2010, 09:03 PM
abhilash123 abhilash123 is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
abhilash123 is on a distinguished road
Question Web Service Connector error

I found this error when i send a xml data from a file to remote web service



ERROR-410: Web Service Connector error
ERROR MESSAGE: Error connecting to web service.
com.sun.xml.internal.messaging.saaj.SOAPExceptionI mpl: Error during saving a multipart message
at com.sun.xml.internal.messaging.saaj.soap.MessageIm pl.saveChanges(Unknown Source)
at com.mirth.connect.connectors.ws.WebServiceMessageD ispatcher.processMessage(WebServiceMessageDispatch er.java:131)
at com.mirth.connect.connectors.ws.WebServiceMessageD ispatcher.doDispatch(WebServiceMessageDispatcher.j ava:82)
at com.mirth.connect.connectors.ws.WebServiceMessageD ispatcher.doSend(WebServiceMessageDispatcher.java: 169)
at org.mule.providers.AbstractMessageDispatcher.send( AbstractMessageDispatcher.java:164)
at org.mule.impl.MuleSession.sendEvent(MuleSession.ja va:191)
at org.mule.impl.MuleSession.sendEvent(MuleSession.ja va:130)
at org.mule.routing.outbound.AbstractOutboundRouter.s end(AbstractOutboundRouter.java:85)
at org.mule.routing.outbound.FilteringMulticastingRou ter.route(FilteringMulticastingRouter.java:54)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2010, 07:58 PM
abhilash123 abhilash123 is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
abhilash123 is on a distinguished road
Default

I found this error when i tried to send a large xml file
but when i tried to send a small file its work......
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2010, 06:55 AM
Dagan Dagan is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 60
Dagan is on a distinguished road
Default

I have the same problem with a short message. My Mirth version is the 2.0.1.5164.

ERROR-410: Web Service Connector error
ERROR MESSAGE: Error connecting to web service.
com.sun.xml.internal.messaging.saaj.SOAPExceptionI mpl: Error during saving a multipart message
at com.sun.xml.internal.messaging.saaj.soap.MessageIm pl.saveChanges(Unknown Source)
at com.mirth.connect.connectors.ws.WebServiceMessageD ispatcher.processMessage(WebServiceMessageDispatch er.java:137)
at com.mirth.connect.connectors.ws.WebServiceMessageD ispatcher.sendPayload(WebServiceMessageDispatcher. java:190)
at org.mule.providers.QueueEnabledConnector$QueueWork er.run(QueueEnabledConnector.java:218)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: com.sun.xml.internal.messaging.saaj.SOAPExceptionI mpl: Unable to get header stream in saveChanges:
... 5 more
Caused by: com.sun.xml.internal.messaging.saaj.SOAPExceptionI mpl: SOAP exception while trying to externalize:
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2011, 07:10 AM
ascari ascari is offline
Mirth Newb
 
Join Date: May 2009
Posts: 14
ascari is on a distinguished road
Default

Did you find a solution for this one? I have the same issue in a channel hitting a tried and true web service.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-29-2011, 12:39 AM
Dagan Dagan is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 60
Dagan is on a distinguished road
Default

No I didn't!

Can someone help us about this issue?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-29-2011, 01:01 AM
Dagan Dagan is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 60
Dagan is on a distinguished road
Default

Ok, so I finally got a solution. The problem is in the Envelope that MIRTH generates. If we travel to the end of the trace it says:
InputStream does not represent a valid SOAP 1.2 Message

So I used SoapUI to generate the envelope for the SOAP 1.2 and copied to the envelope and it works!!

I hope this helps you too.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-19-2012, 04:19 AM
sreepk sreepk is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 25
sreepk is on a distinguished road
Default

I am trying to use Web Service as destination.

I use http://soap.amazon.com/schemas2/AmazonWebServices.wsdl

SOAP envelope is getting created.

But I am getting the following error after deploying:

ERROR-410: Web Service Connector error
ERROR MESSAGE: Error connecting to web service.

Not finding anything related to Inputstream as mentioned in the previous comment.

Please help me out.

Last edited by sreepk; 11-19-2012 at 10:11 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-19-2012, 10:12 PM
sreepk sreepk is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 25
sreepk is on a distinguished road
Default

I am trying to use Web Service as destination.

I use http://soap.amazon.com/schemas2/AmazonWebServices.wsdl

SOAP envelope is getting created.

But I am getting the following error after deploying:

ERROR-410: Web Service Connector error
ERROR MESSAGE: Error connecting to web service.

Not finding anything related to Inputstream as mentioned in the previous comment.

Any idea about this...
Reply With Quote
  #9  
Old 11-22-2012, 05:41 AM
sreepk sreepk is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 25
sreepk is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by sreepk View Post
i am trying to use web service as destination.

I use http://soap.amazon.com/schemas2/amazonwebservices.wsdl

soap envelope is getting created.

But i am getting the following error after deploying:

Error-410: Web service connector error
error message: Error connecting to web service.

Not finding anything related to inputstream as mentioned in the previous comment.

Any idea about this...


Web Service part is working for me. Thank you...
Reply With Quote
  #10  
Old 11-12-2013, 05:20 AM
Diaver Diaver is offline
What's HL7?
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Diaver is on a distinguished road
Default

Just put tag <![CDATA[${message.rawData}]]> in Destination
Like this:
<soapenv:Envelope xmlns:soapenv='http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/' xmlns:tem='http://tempuri.org/'>
<soapenv:Header/>
<soapenv:Body>
<tem:ReceiveData>
<tem:data><![CDATA[${message.rawData}]]></tem:data>
<tem:fileName>${ORIGINALNAME}</tem:fileName>
</tem:ReceiveData>
</soapenv:Body>
</soapenv:Envelope>
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation