web stats
Some HL7 Feed is getting Lost in TCP Listener - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-01-2014, 05:01 AM
Antoniraj Antoniraj is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Nov 2011
Location: India
Posts: 7
Antoniraj is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Antoniraj
Default Some HL7 Feed is getting Lost in TCP Listener

Hi,

We are using Mirth 3.0.2. We use TCP Listener to receive HL7. Some time we some of the HL7 that source application sends are not received. When we looked at the Error messages get like "Error Converting ER7 to XML". I have Tried to set Queue at Destination and it does not work too.

I have attached 4 files
1. Source.png : The source configuration
2. Destination.png : Destination configuration
3. Error-Destination.png : Error message that we receive
4. Destination - After Queue.png : After setting Queue in Destination.

the HL7 feed is getting lost mostly when many feeds received.

Help us to resolve this issue

Thanks
Anto
Attached Files
File Type: zip TCP Listener.zip (897.1 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2014, 05:23 AM
panickc panickc is offline
OBX.3 Kenobi
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 127
panickc is an unknown quantity at this point
Default

Set Transmission Mode: in your Source to MLLP.
Reply With Quote
Reply

Tags
tcp listener

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation