web stats
"Export Connector" issue - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-22-2015, 07:07 AM
rodrosa rodrosa is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 79
rodrosa is on a distinguished road
Default "Export Connector" issue

Hello,

I have a problem while trying to export my destination using "Export Connector" option: Mirth Connect throws error "File could not be written." but i can export my channel or do some other export actions without problems..

What happens?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2015, 08:06 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is offline
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,124
narupley is on a distinguished road
Default

As always, what version, and please post your channel?
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-22-2015, 08:09 AM
rodrosa rodrosa is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 79
rodrosa is on a distinguished road
Default

3.2.2.7694

You can reproduce this without problems? because to attach my channel i need to change many configuration properties, to avoid secure problems..
Reply With Quote
  #4  
Old 07-22-2015, 08:14 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is offline
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,124
narupley is on a distinguished road
Default

I'm not able to reproduce it unfortunately... exporting connectors seems to work just fine for me.
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-22-2015, 09:21 AM
rodrosa rodrosa is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 79
rodrosa is on a distinguished road
Default

Found the problem:

The connetor name allow the usage of windows illegal characters.. So when i export it keeping the default value ( Channel + Connector.xml) an error occurs.
Reply With Quote
Reply

Tags
connector, destination, error, export

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation