web stats
Change NTE to OBX? - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-31-2017, 08:15 AM
atibbits atibbits is offline
Mirth Guru
 
Join Date: May 2012
Location: Salina, KS
Posts: 381
atibbits is on a distinguished road
Default Change NTE to OBX?

I would like to figure out how I can change any NTE segment into an OBX. I have been currently just creating an OBX segment using the data from my NTE segment, but it is getting trickier in this new interface I am creating because now I have multiple OBRs and multiple NTEs. I just wondered if there was a way to change any NTE into an OBX. Does anyone know if this is possible?

If I cannot simply change an NTE into an OBX how can I get the data from the OBR level NTE into an OBR level OBX? I can get one after the very first OBR, but I cannot figure out how to get one after each OBR using each OBR's NTE.

Last edited by atibbits; 03-31-2017 at 08:45 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2017, 06:24 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,116
narupley is on a distinguished road
Default

This may be helpful: https://www.mirthcorp.com/community/...5680#post25680
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2017, 12:19 PM
atibbits atibbits is offline
Mirth Guru
 
Join Date: May 2012
Location: Salina, KS
Posts: 381
atibbits is on a distinguished road
Default

So, instead of renaming each NTE I decided to use getSegmentsAfter and insertChildAfter to create a new OBX after each OBR. Then, I move the value from NTE.3 to each new OBX. It is working, but only if there is only 1 NTE in each group. I am still working on how to get all of the NTE.3s (if there is more than one) under each OBR into 1 OBX.5. However, I think I am close.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation