web stats
Multiple Mirth Connect Administrator windows under the same session? - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-31-2017, 12:27 PM
agradinc agradinc is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 14
agradinc is on a distinguished road
Default Multiple Mirth Connect Administrator windows under the same session?

Is it possible to open multiple Mirth Connect Administrator windows under the same session? The best I've been able to figure out is to relaunch the tool, which requires me to sign in again, and they seem to time out at different times.

I often find myself wanting to do other things while I'm editing a transformer like view a channels messages, look at code templates or review a different transformer. I'm trying to avoid saving and closing what I'm working on just so I can quickly peek at something else.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2017, 01:34 PM
agradinc agradinc is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 14
agradinc is on a distinguished road
Default

I didn't find anything when searching the forums before I posted.

I decided to search issues, and found this one:
http://www.mirthcorp.com/community/i...wse/MIRTH-3495

This leads me to believe that it's not possible. I couldn't find any other issues with this as a request.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2017, 06:36 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,123
narupley is on a distinguished road
Default

You can certainly launch two Administrators and login as the same user, but it won't be under the same session. Why do you need it to be the same session?
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-03-2017, 07:04 AM
agradinc agradinc is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 14
agradinc is on a distinguished road
Default

Well, I don't need it. It would be more convenient to hit a button/keyboard shortcut/menu item to open a new window without having to sign in again. Also having activity in any window keep the rest of them from timing out would be nice.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-03-2017, 07:19 AM
narupley's Avatar
narupley narupley is online now
Mirth Employee
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,123
narupley is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by agradinc View Post
Well, I don't need it. It would be more convenient to hit a button/keyboard shortcut/menu item to open a new window without having to sign in again. Also having activity in any window keep the rest of them from timing out would be nice.
Indeed, point well taken.
__________________
Step 1: JAVA CACHE...DID YOU CLEAR ...wait, ding dong the witch is dead?

Nicholas Rupley
Work: 949-237-6069
Always include what Mirth Connect version you're working with. Also include (if applicable) the code you're using and full stacktraces for errors (use CODE tags). Posting your entire channel is helpful as well; make sure to scrub any PHI/passwords first.


- How do I foo?
- You just bar.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation