web stats
Fetch Mirth version through mirth javascript code - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2017, 01:04 AM
vibinChander vibinChander is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2015
Location: Chennai
Posts: 75
vibinChander is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to vibinChander
Unhappy Fetch Mirth version through mirth javascript code

Hi,

I want to fetch the version of Mirth dynamically from different mirth instances. How do I get it via code. Im using Mirth 3.5.1. I used the variable $('mirth_version') but it returns nothing. Please let me know by any chance we can fetch it via javascript code
__________________

Mirth Interface Engineer
AWS DevOps
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2017, 03:18 AM
odo odo is offline
OBX.3 Kenobi
 
Join Date: Feb 2017
Location: Luxembourg
Posts: 144
odo is on a distinguished road
Default

Code:
var mirthVersion = Packages.com.mirth.connect.server.controllers.DefaultConfigurationController.create().getServerVersion();
Reply With Quote
  #3  
Old 11-21-2017, 12:33 AM
vibinChander vibinChander is offline
OBX.2 Kenobi
 
Join Date: Jul 2015
Location: Chennai
Posts: 75
vibinChander is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to vibinChander
Smile Works perfect thanks.......

It works. !!!!!!1
__________________

Mirth Interface Engineer
AWS DevOps
Reply With Quote
Reply

Tags
javascipt, mirth, mirth 3.5

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation